StoryEditorOCM
ZabavaNaša predstavnica za Miss Universe Ora Antonia Ivanišević

Prelijepa Dubrovkinja u iščekivanju finala: Veliko uzbuđenje uoči izbora ljepote u Izraelu!

Piše DV FOTO: Instagram
4. prosinca 2021. - 06:55

Miss Universe Hrvatske 2021., dvadesetogodišnja Ora Ivanišević u nedjelju je otputovala u Izrael gdje će sudjelovati na 70. izboru Miss Universe koji će se održati 13. prosinca u gradu Eilatu. Iako je zbog pojave novog soja virusa izraelska vlada uvela nova ograničenja u putovanju, svim djevojkama i ostalima u vezi s održavanjem izbora Miss Universe stigla je potvrda da sve ide prema planu i da će se pripreme i izbor održati kako je planirano. Nakon dolaska u Izrael naša predstavncia za Miss Universe objavila je nekoliko zanimljivih fotografija.


Odmah po dolasku u zračnu luku u Tel Avivu sve djevojke morale su proći testiranje na covid-19, te su nakon toga prevezene u hotel u Jeruzalemu, gdje je svaka od njih smještena sama u sobi sve do dolaska negativnog rezultata. Inače, da bi uopće mogle sudjelovati na izboru, sve finalistice su se morale cijepiti dva puta te naravno napraviti PCR test prije puta.
Hrvatska Miss Universe inače je već odavno je oduševila javnost svoom pojavom.


Matija Vuica i Džemila Dilberović kreirale su haljine za izbor našoj predstavnici kao i poseban nakit:


-Naša predivna i talentirana dizajnerica Džemila Dilberović je stvarno jedna od najboljih osoba koju sam upoznala kroz ovo iskustvo. Oduševilo me kada je pristala i ponudila da će dizajnirati i ručno napraviti nacionalni kostim, u suradnji s Marinom Benković napravile su haljinu kakvu sam i zamišljala i nakit koji savršeno ukomponira sliku. Uz to, gospođa Džemila mi je po mjeri pripremila dosta ekskluzivnih i unikatnih haljina koje će mi sigurno pomoći na natjecanju. Matija Vujica dizajnira završnu večernju haljinu, također po mjeri i sve preciznim ručnim radom, stvarno najveći problem će mi biti koju haljinu izabrati - ispričala nam je Ora.


O tome što očekuje na izobru i kako namjerava predstaviti Hrvatsku, kazala je:
-Od izbora bih najviše htjela da mi bude ugodno i nezaboravno iskustvo, a tajno se nadam da ću se bar plasirati u top 20 i pokazati koliko mogu. Naravno, svaki veći plasman bi bio dosad najbolji za Hrvatsku, ali to su već veće želje. Bez obzira kako prođe svjetski izbor, i dalje se vraćam kao pobjednica jer i dalje predstavljam Hrvatsku i i dalje sam Miss Universe Hrvatske i dodala:
-Imam dosta planova i projekata kao Miss Universe Hrvatske i čekaju me kada se vratim. Jako sam uzbuđena i jedva se čekam vratiti tituli Hrvatske missice, čeka vas par iznenađenja... - poručuje Ora.
ak/lv

18. travanj 2024 13:12