StoryEditorOCM
ZabavaŠPANJOLSKA BAJKA

Pogledajte fotografije Fani Stipković; blistala je vjenčanici Vere Wang na intimnoj ceremoniji sa samo 12 uzvanika

Piše Mozaik SD
28. rujna 2023. - 14:51

U viskom stupnju trudnoće, nekih mjesec dana prije nego što bi trebala roditi sina, 41-godišnja hrvatska televizijska novinarka Fani Stipković udala se za svog partnera, 55-godišnjeg Fernanda Hiera, nekadašnjeg nogometaša Real Madrida i španjolske reprezentacije.

Vjenčanje je 13. rujna održano u Meksiku, u Guadalajari u čijem je tamošnjem nogometnom klubu, poznatijem kao Chivas, legendarni Fernando od prije godinu dana sportski direktor. Na intimnoj ceremoniji bilo je samo 12 uzvanika, a trudna Fani blistala je vjenčanici Vere Wang, koju je nabavila u zagrebačkom salonu Le Concept Aleksandre Dojčinović.

image

Fani je vjenčanicu Vere Wang odabrala u salonu Le Concept Aleksandre Dojčinović

Judith Castro

Nakon što je nedavno njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom rujanskom izdanju američkog i britanskog Voguea, za hrvatsku dizajnericu je ovo još jedan razlog za slavlje na svjetskoj razini.

Le Concept, koji se savršeno uklopio u postojeći Lei Lou butik u Ilici i proširio ga na čak 850 kvadrata modnog i vjenčanog luksuza, vrlo je brzo postalo omiljeno mjesto brojnih budućih mladenki, pa ne čudi da je i Fani Stipković tamo pronašla haljinu za svoj posebni dan.

 

- S Fani me veže dugogodišnja suradnja, koja je s vremenom prerasla u prijateljstvo. Jako me razveselilo kada je, u moru onoga što je mogla odabrati, ostala vjerna Hrvatskoj i svoju savršenu haljinu pronašla kod nas u Zagrebu. Riječ je o jednostavnoj, a opet glamuroznoj kreaciji Vere Wang, koja je apsolutna vladarica scene kada su u pitanju vjenčane haljine i koje su, suprotno nekom uvriježenom mišljenju, zapravo i vrlo pristupačne – kaže Aleksandra Dojčinović.

image

Salon Le Concept Aleksandre Dojčinović

Matea Smolčić Senčar

Ona je jedna od rijetkih dizajnerica s ovih prostora koja se može pohvaliti činjenicom da su njezine kreacije nosile ili nose neke od najvećih svjetskih zvijezda.

image

Fani u vjenčanici Vere Wang uoči vjenčanja održanog u Meksiku

Judith Castro

- Oduvijek djelujem lokalno, ali mislim globalno i nikad ne propuštam priliku za neke lijepe priče. Iako smo malo tržište, to nam nikako ne smije biti izlika da se prestanemo truditi. Donositi svijet k nama i pritom osvajati svijet iz Ilice 15 bila je i ostala moja najdraža misija – kaže Aleksandra.

02. svibanj 2024 05:25