StoryEditorOCM
ZabavaSADRŽAJNI BLAGDANI

Osmijesi kao s reklame: Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uživala u ženskom društvu s bivšom ženom Lothara Matthäusa i srpskog ‘kralja šećera‘

Piše dv/Gloria.hr
25. prosinca 2021. - 08:52

Bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović Badnje je poslijepodne provela s poznatim damama među kojima se isticala srpska poduzetnica s londonskom adresom, inače bivša žena proslavljenog njemačkog nogometaša i trenera te srpskog poduzetnika Miodraga Kostića koji ima velike planove u Hrvatskoj, navodi gloria.hr.

Nakon što je protekle tjedne provela van Hrvatske, bivša se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uoči blagdana vratila u domovinu, ali ne u rodni kraj kako je to običavala za Božić, već u Zagreb.

U ženskom društvu - s bivšom tenisačicom Ivom Majoli i njezinom "štićenicom Donnom Vekić, dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, novinarkom s londonskom adresom Anom Muhar Blanquart i poduzetnicom Marijanom Matthäus Badnjak je provela u kultnoj zagrebačkoj kavani na glavnom trgu.

Uz široke osmijehe pozirale su dame za selfie koji je Iva Majoli podijelila na svom Instagram profilu i odmah "zaradila" mnoštvo lajkova.

Oduševljeni prizorom dama u kultnoj zagrebačkoj kavani, fotografiju su komentirali i Ivini pratitelji, pa su se tu tako među njima našli komentari poput: "Sve imate lipe osmjehe", ali i čestitke zbog fotografije s bivšom predsjednicom.

Podsjetimo, bivša je predsjednica nedavno privukla veliku medijsku pozornost zbog očitog gubitka kilograma što se dalo vidjeti na fotografijama koje je objavila za vrijeme boravka na forumu u Halifaxu u Kanadi. Fotografija na kojoj pozira u svijetlo plavom sakou otkrila je njezinu vitku figuru i izazvala zanimanje javnosti za njezin recept za mršavljenje, piše gloria.hr.

18. travanj 2024 21:30