StoryEditorOCM
ZabavaIMA LI MJESTA?

Nije htio ni čuti, sad se premišlja? Hoće li u srcu Dalmacije ‘grunuti‘ spektakl Aleksandre Prijović? Zasad je ovako

Piše dv
12. veljače 2024. - 20:00

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra, nije dao dozvolu za koncert Aleksandre Prijović koji se u svibnju trebao održati u dvorani Krešimira Ćosića, doznaje Index.

Dukić navodno ne želi ni čuti za gostovanje srpske zvijezde u svom gradu, pa sporan koncert nije ni zakazan ni najavljen.

Index od svog izvora iz Zadra saznaje da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimira Ćosića.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pjevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena.

image
Ranko Šuvar/Cropix

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran baš se i ne čine točnima. Naime, na stranicama Sportskog centra Višnjik sami kažu da će se od ožujka do svibnja ove godine održati tri estradna spektakla - koncerti Severine, Jelene Rozge i nastup skupine Lord of the Dance.

Kako Index neslužbeno doznaje, gradonačelnik se nakon novinarskih upita ipak premišlja pa bi se u Zadru, čini se, ipak još moglo odlučivati o koncertu Aleksandre Prijović.

image
Vanesa Pandžić/Cropix
image
Vanesa Pandžić/Cropix
image
Ranko Šuvar/Cropix
image
Ranko Šuvar/Cropix
image
Vanesa Pandžić/Cropix
image
Vanesa Pandžić/Cropix
09. lipanj 2024 12:24