StoryEditorOCM
ZabavaKREĆE ‘SUPERPAR‘

‘Ne trebamo talentirane nego hrabre!‘: Enis Bešlagić otkriva pikanterije sa snimanja uzbudljive borbe ljubavnih parova

Piše dv
21. veljače 2023. - 16:29

Nakon gotovo dvije godine, na radost brojnih poklonika ovog tv formata, počinje snimanje najzanimljivijeg natjecanja za ljubavne parove u Hrvatskoj, u kojem dokazivanje dobrog poznavanja svoga partnera pobjednicima donosi novčanu nagradu od lijepih 15.000 eura, piše Slobodna Dalmacija.

Osim prijavljenih natjecatelja, igrama se neizmjerno veseli i zaštitno lice "Superpara", voditelj Enis Bešlagić, koji će nesumnjivo i ovu sezonu nasmijavati i parove i gledatelje pred malim ekranima.

"Ja sam čovjek koji se voli igrati i zato sam i odabrao posao kojim se bavim. Za mene je život jedna velika igra; nekada malo ozbiljnija, a nekada malo šašavija, ali generalno, ako izgubite to dijete u sebi, mislim da ste izgubili i smisao daljnjeg postojanja“ - rezimira Bešlagić, koji otkriva da "Superpar" voli zato što u toj emisiji iz sezone u sezonu ostvaruje neposrednu komunikaciju s ljudima.

"Za Superpar vam ne trebaju talentirani ljudi, nego hrabri, tako da smo i u novoj sezoni pronašli hrabre parove, jer je to takva emisija - hrabra, opuštena i zabavna!“ - kazuje popularni glumac i spretni voditelj, koji je natjecateljima uvijek od pomoći dok testiraju vlastiti odnos.

image
RTL Press

"A parovi kao parovi - ne znaš dok ih ne upoznaš, a mislim da ni oni sami još ne znaju kakvi su, tako da će to biti uzajamno otkrivanje i karaktera i njihovih identiteta…“ - rezimira Enis, koji ne sumnja da će se i gledatelji i on sigurno vezati za neke.

Deset parova suočit će se sa samima sobom, doznati sve ono što i nisu mislili da ikada hoće o svome partneru, upoznati sebe u interakciji s drugim natjecateljima, otkriti jesu su li i koliko spremni na uzbudljive izazove, požrtvovnost, život s puno ‘cimera‘, klanove i ponekad prljavu igru, poneku svađu s partnerom ili možda ostalim ukućanima…, a sve kako bi to nezaboravno iskustvo najboljima među njima donijelo vrijednu nagradu.

Njihov novi dom postat će vila s bazenom iznad Miroševca, njihova ‘arena‘ zagrebački studio Jadran filma.

29. travanj 2024 22:16