StoryEditorOCM
ZabavaNJEGOVA LISTA

Na Livajin pir nije stigla cijela momčad Hajduka, samo njegovi najbliskiji suigrači! Bilo mu je važno pozvati ‘obične ljude‘, koji nisu zvijezde. Opet je pokazao koliko je ‘narodski‘

Piše frane vulas/sd
2. svibnja 2022. - 20:31

Uzvanici na vjenčanju najboljeg igrača Hajduka, Marka Livaje, i Iris Rajčić u crkvici Sv. Stjepana bili su i njegovi klupski suigrači Lovre Kalinić, Josip Elez, David Čolina, trener "bijelih” Valdas Dambrauskas i njegov pomoćnik Mislav Karoglan, piše Slobodna Dalmacija.

image

Mislav Karoglan i Valdas Dambrauskas

Ante Čizmić/Cropix


Stigao je poslije i predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić.

U crkvu, a ni u restoran na početku večeri, nije stigla cijela momčad Hajduka, tek nekolicina njegovih najbližih klupskih suigrača i dio stručnog stožera.

image

Lovre Kalinić sa suprugom

Ante Čizmić/Cropix


image

David Čolina i Josip Elez s ljepšim polovicama

Božidar Vukičević/Cropix


No, zato je Livaja još jednom gestom pokazao koliko je narodski čovjek, pa i zbog toga dodatno posebno blizak puku, navijačima.

image

Lijevo sportski direktor Mindaugas Nikoličius, Valdas Dambrauskas, desno Zlatko Piteša

Božidar Vukičević/Cropix


Među uzvanicima bili su tako i "obični ljudi” iz Hajduka, oružar "bijelih” Zlatko Piteša, sportski administrator u klubu Roko Pezelj, dvojac iz PR službe voditelj Duje Biuk i glasnogovornik Božo Pavković...


Uostalom, i za kuma je Livaja izabrao starog prijatelja iz djetinjstva, iz svojih Kaštela, Matu Mamića.

image
Božidar Vukičević/Cropix


Livaja je još jednom i na jedan od najvažnijih dana u svom životu pokazao kako jest zvijezda, ali kako je pritom ostao uvijek isti.

24. svibanj 2024 03:38