StoryEditorOCM
ZabavaNAJAVA KONCERTA

Legendarni Plavi orkestar stiže u kamp Solitudo

Piše PSD.
23. srpnja 2018. - 15:09

Nakon sjajnog koncerta Nena Belana & Fiumensa koji se prošle subote održao u parku Maslinata, nastavlja se serijal nezaboravnih koncerata u sklopu festivala Ljeto u Valamaru. Tako nam već ovog petka u kamp Solitudo stiže jedan od najpopularnijih bendova s ovih prostora, sarajevska grupa Plavi orkestar (27.07. u 21 sat).
 
Za Plavi orkestar se može reći da nije samo bend koji već više od trideset godina donosi dobru glazbu, nego je svojevrsni fenomen, duboko usidren u glazbenu pop kulturu ovih prostora. Bend je nastao početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća na tada vrlo živoj sarajevskoj glazbenoj sceni, a već je svojim prvim albumom „Soldatski bal“ izazvao pravu euforiju među tinejdžerima zbog čega su ih mediji ubrzo počeli nazivati ovdašnjom verzijom Beatlesa.
 
Kroz plodove dosadašnje karijere Plavci i dalje uživaju neupitnu popularnost, a svojim će hitovima poput "Bolje biti pijan nego star", "Od rođendana do rođendana", "Kaja", "Ako su to samo bile laži", "Sava tiho teče", "Suada", "Goodbye Teens", "Odlazim" i mnogim drugim zabaviti sve okupljene u kampu Solitudo ovog petka, 27. srpnja s početkom u 21 sat. Ako ih želite poslušati uživo, ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti na recepciji Kampa u radnom vremenu od 7 do 22 sata. Svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran i besplatan parking.
 
Open Air Cinema u parku Maslinata ovog će tjedna malim filmoljupcima u četvrtak u 21 sat donijeti sinkroniziranu projekciju animiranog filma „Balerina i Viktor“ dok će nedjelja (također u 21 sat) biti rezervirana za prikazivanje dirljivog filma „Lav“ („Lion“), temeljenog na istinitoj priči i knjizi.
 

17. lipanj 2024 11:04