StoryEditorOCM
Zabava‘PLES SA ZVIJEZDAMA‘

Jeste vidjeli kako je izgledala ‘revolucionarna kreacija‘ Franke Batelić ispod stola? Pjevačica ga odjenula prva u Hrvatskoj, a Maja Šuput je tražila pljesak za nju

Piše dv
25. travnja 2022. - 10:55

Franka Batelić u sinoćnjem je izdanju showa "Ples sa zvijezdama" privukla pažnju nesvakidašnjim korzetom, naušnicama i prstenjem.

Kako navodi Dnevnik.hr, u studio je donijela pravu malu revoluciju.

Članica žirija showa i pjevačica odjenula je, naime, korzet koji je isprintan 3D tehnologijom što je, kako se navodi, prvi put u Hrvatskoj, a korzet su pratio i 3D nakit.

"Fora je, kratko traje, jako je zanimljivo da se može izvesti na taj način jedan odjevni predmet, i još se podržava održivost materijala i mode'' - komentirala je zadovoljno Franka uoči početka emisije.

 

Iza ideje stoji stilistica Jasenka Tudor Bevanda, koja je odgovorna za sva Frankina javna izdanja.

''Vjerujem joj bezrezervno, već toliko godina surađujemo, poznaje me u dušu, zna točno što bih ja nosila, zna kako me uvjeriti da će nešto dobro izgledati. Stvarno je revolucionarno, radi se o 3D korzetu. Kad sam prvi put čula, odnosno kad mi je prvi put moja Jasenka spomenula tu ideju, prva reakcija mi je bila: Molim? Kako se to radi?'' - priznala je Batelić.

I voditeljica Maja Šuput je sinoć stavila naglasak na Frankin outfit, pa je zatražila dase zaplješće revolucionarnoj modnoj izvedbi, prenosi Slobodna Dalmacija. 

Franka je na svom profilu na Instagramu kreaciju opisala do u detalj.

27. travanj 2024 19:42