StoryEditorOCM
ZabavaZNA POSAO

Jeste li ikad vidjeli strpljivijeg i pažljivijeg veterinara?! Ovaj video pregledan je 65 milijuna puta i presladak je

Piše dv
21. veljače 2024. - 16:28

Koliko vam se puta dogodilo da se razbolite i morate otići liječniku, a tamo se provedete kao "bosi po trnju"? Nažalost, medicinski radnici sve brže, nepouzdanije i s nedovoljno empatije pristupaju pacijentima. Sigurno biste voljeli da se umjesto toga s vama postupa "kao s beštijom", ako to znači da vas tretiraju ljudski, upravo kao veterinar iz ovog videa svog pacijenta, jednog vrlo uplašenog psa.

Thomas Hamilton jedan je od omiljenih i vrlo cijenjenih veterinarskih stručnjaka, koji jako dobro zna kako pristupiti bolesnom ljubimcu.

Za njega ne postoji ništa što neće pokušati da bi se približio uplašenom pacijentu, poput psa koji je glavni lik u videu objavljenom na TikTok računu @drtom83.
"Strpljenja s pacijentom!" njegov je moto i naslov videa koji je pogledalo više od 65 milijuna korisnika TikToka.

Video prikazuje situaciju iz Hamiltonove veterinarske ordinacije: u kutu ordinacije sjedi preplašeni pas, a veterinar nježnim tonom i strpljivim pristupom pokušava odagnati strah četveronožnog pacijenta. Pruža mu ruke, nekoliko puta legne uz njega, dajući mu poslastice i na kraju ga poljubi u glavu.

"Zašto svi veterinari ne mogu biti kao ovaj čovjek?" upitao je jedan korisnik TikToka.

Sumnjičaviji gledatelji videa upitali su Hamiltona koliko ga često pas ugrize kada mu priđe na ovaj način.

Neki su negodovali zbog straha ovog psa, koji je očito bio zlostavljan, ali čestitali su veterinaru na strpljenju i profesionalnosti.

Neki gledatelji rekli su kako bi voljeli da su njihovi liječnici baš takvi – strpljivi, humani i profesionalni.

28. travanj 2024 07:24