StoryEditorOCM
ZabavaĆAKULA NA PARTYJU

Jasna Zlokić poručila da nije ona kraljica Torcide: ‘Tereza je! Slobodna je mlađa od mene, sve smo prošle skupa‘

Piše PIŠE IVANA KAPETANOVIĆ/SD
9. lipnja 2023. - 23:50

"Slobodna Dalmacija je pet godina mlađa od mene, tako da sam imala puno vremena da puno intervjua odradim za nju! Čim sam se prvi put pojavila na Splitskom festivalu, Slobodna je tada postala moja i ostala moja do današnjeg dana. I jako sam ponosna.

Za Slobodnu me vežu uspomene na krasne ljude, klasne fotoreportere, ljude koji su mi i prijatelji, da ne govorim o mom Antunu,  Dubrovčaninu, kojemu je Slobodna priredila i večeras zasluženo... Lijepo je to kad vas ljudi poštuju. Slobodnu čitam uvijek, pa ja sve moram prelistati o kome i što pišemo" - u stanci između nastupa na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije i razgovora s brojnima komentirala nam je uvijek vedra Tereza Kesovija.

image
Duje Klarić/Cropix

I s Mladenom Badovincem iz TBF-a prebiremo po uspomenama koje ga vezuju uz našu novinu.

"Ne sićan se prvog teksta koji je izašao u Slobodnoj o nama, ali to je zato šta uziman Slobodnu zdravo za gotovo i to nije fer. Zato šta je Slobodna toliko sveprisutna u našim životima i ne možemo zamisliti da je nema. Ona je stalno u protoku u našim životima s informacijama i jednom romantikom, uz koju se vežemo ka Dalmatinci. Tako da sad, kad si me suočila s pitanjem sićan li se prvog teksta o sebi, sad mi je neugodno, jer se ne sićan, donosi Slobodna Dalmacija

Čitan online Slobodnu, to mi je jedan od dva portala na koji iden stalno. Čitan samo Slobodnu i još jedan i to je to - povjerio nam je Mlađo iz TBF-a.

jasnu Zlokić, koja je svojim svevremenskim pjesmama također dala veliki obol večerašnjem rođendanu, "zaskočili" smo s konstatacijom da je neočekivano postala, u zrelim godinama "kraljica Torcide".

image

Vesna Budimir, Jasna Zlokić i Izabela Martinović

Duje Klarić/Cropix

Aludirajući da njezinu pjesmu "Ja sam ti jedini drug", koju navijači hajduka obožavaju, posvećujući je svom voljenom klubu.

"Ma, nisam ja kraljica Torcide, to nije istina! Pjesma je napravila svoje i pjesma je kraljica!

Ali jako sam počašćena i to mi je velika radost i velika čast, nije Hajduk bilo što! Hajduk je nas život, naš brend, naše djetinjstvo. Bila bi neiskrena da ja to ignoriram. Do neba sam se radovala kad sam čula da im je "Ja sam ti jedini drug" toliko draga pjesma i neka im je!

Moj tata je uvijek strastveno navijao za Hajduk kad bi igrali, zatvarali bi grilje da ne remetimo druge! To smo uvijek svi gledali, a tata bi se ljutio kad ne bi bilo kako on oće, jer njemu je Hajduk bio najbolji na svitu!

I Slobodna mi puno znači. Za mene je simbol mojih prvih nastupa na Splitskom festivalu. Slobodna je uvijek jako lijepo pisala o meni i ja sam na tome jako zahvalna, jer je to bila novina koja je čitana. Ona je pratila intenzivno Splitski festival, tako da vam hvala na svakom lijepom retku koji ste napisali o meni.

Čitam online Slobodnu, ali moja sestra Mirjana je svakodnevni redoviti kupac tiskane Slobodne, to je njoj zakon" - otkrila nam je Jasna Zlokić.

image

Monika Sablić i Tereza

Saša Burić/Cropix
image

Vesna Budimir, Zorica Kondža, Tereza Kesovija i Jasna Zlokić

Saša Burić/Cropix

 

27. travanj 2024 13:42