StoryEditorOCM

Huljić otkrio kako će odgajati unuče i što mu je u ovom trenutku najvažnije. Otkrio je i kako su se nosili s medijskim ludilom koje je pratilo vjenčanje Hane i Graše

Splitski skladatelj Tonči Huljić bio je gost podcasta "Putem oblaka" u kojem se osvrnuo na činjenicu da će vrlo skoro po prvi put postati djed. Voditeljici Ani Radišić poznati glazbenik kazao je kako smatra da mu kćerki Hani nisu potrebni nikakvi savjeti o roditeljstvu jer joj je on sve "pokazao primjerom".

image


Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše u siječnju
 

Josko Supic/Cropix

- Netko tko je tako odgojen samo će nastaviti odgajati svoje dijete na isti način. Ne treba tu puno filozofirati. Vidjet ću kako je to postati djed kad postanem. Samo neka se rodi živo i zdravo - izjavio je Huljić.

Komentirao je i nedavno vjenčanje Hane i Petra Graše, koje su domaći mediji popratili s velikim zanimanjem. Smatra da oni vode običan život i da su usprkos velikoj pažnji uspjeli ostati smireni.

image

Hana Huljić uskoro će postati mama

Ante Čizmić/Cropix

- Živimo obično, normalnim građanskim životom. Volim biti na Hvaru, volim biti s običnim ljudima kad mi posao baš nije uobičajen - kazao je Huljić i otkrio kako nije htio da mu se djeca bave glazbom kao i on, ali da ni njemu ni supruzi to očito nije pošlo za rukom.

- Mi u obitelji smo svi u istom biznisu, no taj dio života držimo razdvojenim. Hanu i Ivana čak smo gurali u drugom smjeru, no oni su se sami izgradili u glazbi - otkrio je i napomenuo kako je jako sretan i ponosan što mu djeca imaju svoje živote, a nisu tek djeca poznatih roditelja.

- U ovim mi se godinama čini najvažnije probuditi ujutro - kazao je za kraj je poznati glazbenik.

26. travanj 2024 19:56