StoryEditorOCM
ZabavaLjetovanje

Fani Stipković na Korčuli ponosno pokazala trbuščić, izgleda sjajno u petom mjesecu trudnoće

Piše Scena SD
24. lipnja 2023. - 18:19

Da i u petom mjesecu trudnoće i dalje izgleda sjajno pokazala je Fani Stipković, koja se stigavši na Korčulu, skinula u kupaći kostim, otkriva Glorija.

Novinarka i TV voditeljica već jedanaest godina gradi karijeru u Madridu, a tamo je i pronašla ljubav, legendarnog nogometaša i bivšeg kapetana Real Madrida Fernanda Hierra s kojim u listopadu očekuje svoje prvo dijete.

image
Instagram Fani Stipković/

Stigla je na odmor u Hrvatsku, otišla na more, skinula se u kupaći kostim i ponosno pokazala trudnički trbuščić uz komentar "20 mjeseci". Tako je ova rođena Korčulanka otkrila koliko je trudna, a pokazala je i tetovažu koju nosi na rebrima. Nema sumnje da lijepa voditeljica jedva čeka upoznati svoju bebu pa nestrpljivo broj dane i tjedne do poroda koji ju očekuje za nepuna četiri mjeseca.

image
Instagram Fani Stipković/

Fani uživa na Korčuli sa svojom obitelji, nije poznato da li je s njom stigao zaručnik koji Hrvatsku naziva – svojom drugom zemljom, ali nema sumnje da će uživati u svojoj rodnoj zemlji kojoj se svako toliko vraća. Par je prošle godina boravio i u Dubrovniku, ali čini se da njezin otok za nju najbolja i najljepša destinacija. Nedavno se vratila iz Meksika koji joj je posljednjih mjeseci postao novi dom, jer je njezin dragi postao direktor tamošnjeg kluba Deportivo Guadalajara. Iako je zbog svog zaručnika i njegovog posla postala strastvena navijačica meksičkog kluba, nedavnom objavom pokazala je i koliko joj nedostaje Madrid kojeg je zavoljela. Hrvatska i njezina rodna Korčula joj nedostaju, pa će sada vjerojatno ovdje uživati cijelo ljeto, doznaje Glorija.

01. svibanj 2024 20:43