StoryEditorOCM
ZabavaTZ GRADA DUBROVNIKA

Bogat program događanja: Ovaj tjedan očekuju nas najbolje hrvatske klape na Stradunu i Pilarska noć, ali i razni drugi nastupi

Piše D. V.
6. kolovoza 2024. - 14:51

Ovotjedni program započinje 6. kolovoza 2024. u 22 sata, Uvala Lapad ugostit će klapu Ragusavecchia u sklopu programa "Ulicama našeg Grada/Serenada Gradu". Sljedećeg dana, 7. kolovoza, također s početkom u 22 sata, ispred Kneževog dvora nastupit će klapa Kolafjaka, dok će u 21 sat u crkvi sv. Nikole na otoku Lopudu biti održan koncert klasične glazbe. Klavirski kvintet u sastavu Eva Šulić (violina), Iryna Voronkova (violina), Lidija Martinović (viola), Vanda Đanić (violončelo) i Alberto Frka (klavir) priredit će jedinstvenu glazbenu večer. U četvrtak, 8. kolovoza u 22 sata, Uvala Lapad ponovno će biti domaćin programa "Ulicama našeg Grada/Serenada Gradu", ovaj put s nastupom ženske klape FA Linđo.

Poseban glazbeni spektakl očekuje nas 9. kolovoza u 21:30 na Stradunu, gdje će se održati Scardona koncerti - Najbolje hrvatske klape na Stradunu 2024. Istoga dana, u 21 sat, crkva sv. Nikole na otoku Lopudu bit će domaćin koncertu klasične glazbe u izvedbi dua Gordan Tudor (saksofon) i Mislav Režić (gitara).

Subota, 10. kolovoza donosi niz izvanrednih događaja: u 22 sata, u Uvali Lapad nastupit će KUD Osojnik u sklopu programa "Ulicama našeg Grada", dok će ispod platana u Orašcu, klapa Iskon nastupiti u sklopu Oraškog ljeta. Pilarska noć povodom feste sv. Lovra održat će se u 22 sata na kupalištu Šulić, uz nastup grupe Trio Gušt te Matka i Brane. Na otoku Šipanu, u Suđurđu, također u 22 sata, održat će se koncert Indire Levak u sklopu Šipanskog ljeta. Klapa Subrenum nastupit će na otoku Lopudu u sklopu Lopudskog ljeta u 21.30 sati. Mali Zaton će od 21 sat biti domaćin koncerta Limene glazbe Zaton i Malog Linđa u Domu kulture.

11. kolovoza u 21 sat, crkva sv. Nikole na otoku Lopudu bit će domaćin obitelji Tikvica koja će održati koncert klasične glazbe. Nastupit će Đuro Tikvica (klavir), Ozana Tikvica (violina), Ivo Tikvica (klarinet) te Nikolina Tikvica (flauta).

Pozivamo sve građane i posjetitelje da se pridruže ovim događanjima i uživaju u ljetnom programu.

17. rujan 2024 23:27