StoryEditorOCM
ZabavaMALI ŠARMER

Bloomov prvi posao: Maja Šuput lansirala kolekciju za djecu!

Piše Ida Tomašković/Gloria
16. kolovoza 2022. - 07:49

Maleni voli fotografiranje pa je bio idealan model za novu Shù Shù kolekciju za bebe i djecu koju je osmislila njegova mama.

Već je naveliko poznato da se maleni Bloom Tatarinov dobro snalazi pred kamerama i da je najveća inspiracija mame Maje Šuput. Do sad ju je inspirirao na odjevnu kolekciju za djecu, a sada i na dječju kozmetiku. Maja je na Instagramu objavila fotografiju svog sina kako pozira za novu Shù Shù baby & kids kolekciju, piše Gloria.

"Kada to maleno i krhko stvorenje postane najvažnija i najdraža preokupacija, kupanje, njega i presvlačenje bebe su trenuci koji zahtijevaju potpunu posvećenost", napisala je Maja ispod fotografije.

Riječ je o vrhunskim proizvodima za bebe i djecu koje je veseli i nasmiješeni Bloom predstavio kao pravi maneken! Njegova bujna kovrčava kosa bila je u prvom planu, baš kao i osmijeh kojim poručuje da se, što god radio, uvijek odlično zabavlja.

Maja je napomenula da su novi proizvodi hipoalergeno i dermatološki testirani na prestižnom Institutu za dermatološko testiranje, a formulacije sadrže vrhunske, organske i prirodne sastojke za njegu najnježnije bebine kože.

U liniji se nalazi četiri proizvoda: 2u1 šampon i kupka, losion za tijelo, univerzalna krema te pasta za njegu prvih zubića.

Bloom je od rođenja navikao na fotkanje pa mu ovaj zadatak nije teško pao, kao ni fotkanje na skuteru i autiću ranije ove godine.

24. travanj 2024 07:56