StoryEditorOCM
ŠpicaON JE TAJ

Zaljubljena Fani Stipković objavila fotografiju s voljenim nogometašem, u Španjolskoj su ih posjetili i njezini roditelji s Korčule, a na palačinke su izašli u društvu poznate Splićanke

Piše Mozaik SD
6. travnja 2022. - 11:17
Fani i Fernando su navodno zajedno više od dvije godine, a počeli su zajedno živjeti za vrijeme lockdowna, u rezidencijalnoj četvrti malo izvan MadridaAFP/Cropix

Fani Stipković, novinarka i tv voditeljica koja već godinama živi i radi u Madridu, više ne skriva svoju ljubav.

Upravo je u španjolskoj prijestolnici upoznala bivšeg nogometaša i uspješnog nogometnog trenera Fernanda Hierru, a prošlog ljeta je i javno otkrila tko je muškarac koji ju je zapravo vezao uz Madrid.

image
AFP


Fani i Fernanda u Madridu su posjetili Fanini roditelji, otac Jerko i mama Tina, što je Stipković otkrila objavom na Instagramu.

image

Screenshot Instagram


Na storyju je podijelila fotografiju na kojoj s najdražim društvom uživa na palačinkama i u šejkovima, a u njemu je i njezina jako bliska prijateljica, Splićanka Gorana Tabak, inače supruga proslavljenog košarkaša Žana Tabaka, ali i kćer legendarnog splitskog košarkaša Rate Tvrdića.

Fani i Goranu naš je fotoreporter zajedno snimio u Splitu i prošlo ljeto.

image

Fani Stipković i Gorana Tabak jako su bliske prijateljice, naš ih je fotoreporter snimio zajedno i u Splitu prošlog ljeta

Duje Klarić/Cropix


Koncem prošle godine saznalo se i za Faninu vezu s Fernandom Hierrom. Snimljeni su na tribinama Davis Cupa, a Story je pisao kako su zajedno proslavili Božić u društvu Fernandovog sina Alvara iz prvog braka.

image
AFP


Fani i Fernando su navodno zajedno više od dvije godine, a počeli su i zajedno živjeti za vrijeme lockdowna, u rezidencijalnoj četvrti malo izvan Madrida.

image
AFP


Sportaš se razveo 2018. godine od supruge Sonie Ruiz nakon 28 godina braka, roditelji su Claudie i sina Alvara. Nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima.


Hierrova obitelj ima veliko imanje u Malagi, a Fernando je prošlog ljeta posjetio i Faninu obitelj na Korčuli.

Atraktivna 39-godišnja sportska novinarka nikada nije pričala o svom privatnom životu, iako se o njemu naveliko pričalo u kuloarima.

Dala je naslutiti kako je netko poseban ušao u njezin život, sad se definitivno zna koliko je ta veza ozbiljna.

image

Fani Stipković u društvu Tanje Dragović na Bajaginom koncertu na Šalati

Damjan Tadić/Cropix
image

Fani Stipković i Modni mačak Marko Grubnić kao uzvanici na vjenčanju nogometaša Jerka Leke i Ive Šarić

Neja Markičević/Cropix
image

Fani u Društvu Stjepana Hausera na sprovodu Olivera Dragojevića u rodnoj Veloj Luci

Tom Dubravec/Cropix

 

02. svibanj 2024 12:03