StoryEditorOCM
Špicaveliki dan

Udala se Matea Dominiković, novinarka koja je svojim pitanjima znala iživcirati političare. Prijatelji su snimili jedan emotivan trenutak uoči samog vjenčanja

Piše JL
25. srpnja 2022. - 08:48

Novinarka Matea Dominiković, nekadašnja uzdanica N1 televizije koja se pridružila ekipi nove regionalne televizije UNA TV i nakon toga vrlo brzo prešla u Informativni program HTV-a (područje unutarnje politike), udala se za pisca i pjesnika Darka Šeparovića.

Njezina prijateljica podijelila je nekoliko videa i fotografija prije samog vjenčanja iz Otrić Seoca, gdje se Matea opušteno zabavljala u društvu svoje obitelji, spremna za svoj veliki dan, piše Jutarnji list.

Prije nego što je krenula put crkve, malo je i nazdravila, a dobrog raspoloženja ni mladenki ni uzvanicima nije nedostajalo.

image

Matea Dominiković

Screenshot Instagram

Prijatelji su snimili i emotivan trenutak kad je Matein otac vidio svoju kćer u prekrasnoj vjenčanici te su pali jedno drugome u čvrst zagrljaj. Matea Dominiković zaplesala je i sa sestrama Katom i Ivanom, koje su policajke, te kumom Ines Orom Mandalinić.

image

Matea Dominiković

Screenshot Instagram

Crkveno vjenčanje održano je u Malom Prologu, a ponosni tata otpratio je mladenku do oltara.

Matea je karijeru počela na RTL-u kao studentica, gdje je prvo stigla u sportsku redakciju, no tamo se kratko zadržala jer su je brzo pozvali da se pridruži RTL-ovim informativcima. Potom je uslijedio poziv s N1. Kao novinarka je odradila mnoge životne, sportske i političke priče, izvještavala o brojnim kriznim situacijama te s početkom pandemije koronavirusa intenzivno je pratila sve aspekte na tu temu.

Mnogi se Dominiković sjećaju i po tome što je njezino inzistiranje na odgovorima živciralo pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

26. travanj 2024 09:08