StoryEditorOCM
Kućni ljubimciURNEBESNA SNIMKA

Zašto ne valja baš nikad ostaviti pse u automobilu? Jer bi vam se ovo moglo dogoditi!

Piše VauMijau/JL
20. travnja 2022. - 12:05

Svi znamo da ljubimce ne smijemo ostavljati same u automobilu tijekom ljetnih mjeseci. No, postoji još jedan razlog zbog kojeg ih zapravo baš nikad ne smijemo ostaviti unutra same. Nevjerojatno, ali neki od njih su pronašli zabavan način kojim će svojeg skrbnika 'prizvati' nazad, a uz to će svi gledati u njihovom smjeru, donosi Vau Mijau Jutarnjeg lista

Pogodili ste - naučili su koristiti trubu. Neki je stišću neprestano, drugi s pauzom, no jasno je da su svi oni u nekom trenutku shvatili da im pritiskanje tog gumba na neki neobičan način nazad dovede njihove ljude, pa zato svaki put kad su u prilici posegnu za njim.

image

Ilustracija

Lillian Suwanrumpha/AFP

Ljudi dolaze, jasno, potpuno osramoćeni, jer je zaista neugodno kad pas 'sjedne' na trubu na ulici, ispred trgovačkog centra ili na nekom trećem mjestu. Svi odmah gledaju zašto netko toliko dugo trubi, a sasvim je jasno da će nakon dugotrajnog trubljenja nekim komplimentom 'počastiti' vlasnika, njegovu bližu i daljnju rodbinu, dovodeći u pitanje njegovo mentalno zdravlje. A ono, čovjek ništa nije kriv, nego njegov - pas.

25. travanj 2024 08:22