StoryEditorOCM
Kućni ljubimciSvaki je život vrijedan!

Video: Ukrajinski spasitelji izvukli štenca iz ruševina u selu u Donbasu. Vlasnik je bio dirnut, i sam je za dlaku izbjegao smrt

Piše dv
14. travnja 2022. - 12:55

Svaki je život važan, a to su još jednom dokazali spasitelji u ukrajinskom selu u Donbasu. Kopali su tražeći ga, ali on nije ispuštao ni glasa tako da nisu znali je li živ. Kad su ga izvukli van, nastupila je tišina, jer štenac uopće nije davao znakove života. Na svu sreću, izvukao se živ i neozlijeđen,  donosi Jutarnji list.

Spasitelji su ga potom predali njegovom skrbniku, starijem muškarcu koji je u zadnji čas izbjegao da i on ne završi zatrpan ispod ruševina. Dirnuti čovjek nije ima druge riječi nego da zahvaljuje onima koji su mu psa pronašli i vratili, dok je u šoku promatrao sve oko sebe.

Zapravo, obojica, i vlasnik i pas, su u šoku zbog svega što se događa. Vjerojatno još uvijek nisu u potpunosti shvatili da su obojica, svaki na svoj način, u dlaku izbjegli smrt pod ruševinama. Zbog toga su zbunjeno promatrali oko sebe, zahvalni za pomoć koju su dobili.

Dok je sve oko njih užas i kaos, barem su njih dvojica zajedno. Čak i kad se naš svijet raspada, naš voljeni ljubimac može nam donijeti utjehu.

20. travanj 2024 00:30