StoryEditorOCM
Kućni ljubimciOmiljena trgovina kućnih ljubimaca, stiže na jug!

Prva Pet centar trgovina u Gradu otvara svoja vrata u subotu

Piše PROMO
10. svibnja 2023. - 16:25

Pet centar, lanac popularnih trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, otvara svoju prvu trgovinu u Dubrovniku, a već 15-u Hrvatskoj. Ove subote, 13. 5., svi Dubrovčani i njihovi ljubimci pozvani su na otvorenje nove Pet centar trgovine na adresi Ivana Pavla II 15. 

Već duže od dva desetljeća Pet centar je vlasnicima kućnih ljubimaca omiljeno mjesto za kupnju, a Dubrovčanima je do sada bio dostupan putem svoje online prodaje. Od ove subote Dubrovčani će shopping za svoje ljubimce moći obaviti i uživo, sa svojim ljubimcima, u najnovijoj Pet centar trgovini. U Pet centru ih čeka izuzetna ponuda, brojne pogodnosti, napredan program nagrađivanja vjernosti, kao i stručno osoblje koje pruža podršku i savjetovanje vlasnicima kućnih ljubimaca, od trenutka dolaska ljubimca u obitelj do njegove odrasle i starije dobi. 

Prvi Pet centar u Dubrovniku 

Prva Pet centar trgovina donosi u Grad i svoj moderan konceptu uređenja prostora, kako bi kućni ljubimci i njihovi vlasnici u opuštenoj i ugodnoj atmosferi odabrali omiljenu poslasticu, hranu optimalne nutritivne vrijednosti ili pak novu igračku, u širokoj ponudi Pet centra.  

Pet centar je one stop shop, gdje će vlasnici ljubimaca pronaći, ne samo hranu, slastice i opremu za svoje ljubimce, već i veterinarsko-medicinske proizvode, antiparazitike, lijekove i dodatke prehrani, a iskusni doktori veterinarske medicine zaposleni u ljekarni unutar trgovine pružaju vlasnicima ljubimaca i besplatno stručno savjetovanje. 

Kako bi kupcima ponudio još više pogodnosti i olakšao kupnju, Pet centar je pokrenuo i vlastitu mobilnu aplikaciju u sklopu programa nagrađivanja vjernosti. Pet centar mobilna aplikacija za sada je dostupna korisnicima mobilnih telefona s Android ili iOS operativnim sustavima, a članovima Kluba vjernosti omogućuje najpovoljniju kupnju i ekskluzivne pogodnosti u Pet centar trgovinama. Skeniranjem barkoda u aplikaciji članovi Pet centar kluba pri svakoj kupnji skupljaju bodove vjernosti za ostvarivanje popusta pri budućim kupnjama, a dostupne su im i ekskluzivne članske akcije te druge pogodnosti. Također, u aplikaciji kupci mogu kreirati profile svojih ljubimaca za personalizirane sadržaje, ponude i kupone s popustima. 

Na dan otvorenja, u subotu, 13. 5., Pet centar će svakog ljubimca počastiti darovima, a članove svog programa vjernosti častit će i s 20 % popusta na cijelu kupnju. Sve posjetitelje očekuje i odlična zabava, a to je tek početak.  

Od ove subote svi su pozvani u Pet centar u Gradu, novu oazu svih kućnih ljubimaca. 

Više o ponudi Pet centra i novostima saznajte na službenoj web stranici, društvenim mrežama Facebook Pet centar Hrvatska i Instagram Pet centar Hrvatska kao i na YouTube Pet centar i TikTok Pet centar Hrvatska

17. travanj 2024 23:17