StoryEditorOCM
Kućni ljubimciPrilika za uštedu 

Pet centar Dubrovnik daruje čitateljima Dubrovačkog vjesnika vaučer s 15% popusta na cjelokupnu kupnju!

Piše PROMO
14. srpnja 2023. - 08:13

Pet centar Dubrovnik, vodeći lanac specijaliziranih trgovina za kućne ljubimce čitateljima Dubrovačkog vjesnika daruje vaučer s kodom za nevjerojatnih 15% popusta na cjelokupnu kupnju! 

Svi zainteresirani mogu iskoristiti ovu jedinstvenu priliku za uštedu najkasnije do 31. srpnja 2023. godine. Vaučer vrijedi isključivo u Pet centru Dubrovnik i omogućuje popust na kupnju u iznosu do 265 eura. Sada je pravo vrijeme da počastite svoje ljubimce vrhunskom opremom, hranom i raznim dodacima koje Pet centar nudi. 

Pet centar je poznat po svojoj širokoj ponudi proizvoda za sve vrste kućnih ljubimaca. Bez obzira trebate li hranu, igračke, opremu za njegu ili savjete stručnjaka, Pet centar će ispuniti sve vaše potrebe. S ljubaznim i stručnim osobljem spremnim pružiti pomoć i savjete, vaši će ljubimci biti u najboljim rukama. 

Ne propustite ovu sjajnu priliku i posjetite Pet centar Dubrovnik kako biste ostvarili 15% popusta na svoju sljedeću kupnju. Ova ponuda je ograničena, stoga požurite i pridružite se zajednici zadovoljnih ljubitelja kućnih ljubimaca. 

Vaučer potražite u tiskanom izdanju Dubrovačkog vjesnika. 

 

02. svibanj 2024 11:29