StoryEditorOCM
Kućni ljubimciNEUSTRAŠIV

Metak je postao prava zvijezda: Traži mine, pozira na tenku, a obožavaju ga narodne mase

Piše DV/JL/Vau Mijau
21. travnja 2022. - 10:26
Pas Metak zaposlenik je ukrajinske pirotehničke jediniceState Emergency Service Of Ukraine/cover Images/instarimages/profimedia

Svi znamo da heroji nekada ne nose plašteve. Zapravo, skriveni su i na prvi pogled uopće ne bismo rekli da su po nečemu posebni. Naravno, u krivu smo. Jedan od tih junaka koji nema plašt i ne izgleda nimalo posebno je pas imena Patron (možemo to ime prevesti kao Metak) koji je stavio svoj nos na raspolaganje svojoj zemlji. Ona ga pak koristi za traženje eksploziva, donosi Vau Mijau.

image

Pas Metak zaposlenik je ukrajinske pirotehničke jedinice

State Emergency Service Of Ukraine/cover Images/instarimages/profimedia

Simpatični Jack Russell je postao internetska zvijezda zbog svojeg posla. Najprije, može se pohvaliti da je zaposlenik Ukrajinske pirotehničke jedinice, što nije mala stvar. Plaću dobiva redovito, što je također velika stvar. Istina, njegova plaća dolazi u vidu omiljene poslastice, a to su komadići sira, ali važno je da stiže redovito. U njegovom slučaju, ne svakog 1. u mjesecu, nego svakoga dana.

image

Pas Metak zaposlenik je ukrajinske pirotehničke jedinice

State Emergency Service Of Ukraine/cover Images/instarimages/profimedia

Pošto je postao zvijezda, ništa mu nije strano. Pozdravlja svoje obožavatelje, rado se fotografira s djecom i drugim psima... Vrlo je važan kad njegovi kolege obilaze sela i ljudima objašnjavaju sve opasnosti od mina i eksploziva. On, naravno, odlazi s njima i sudjeluje u razgovorima. Istina, objašnjenja ga ne zanimaju, jer on o eksplozivu sve zna, ali voli biti među ljudima.

19. travanj 2024 21:02