StoryEditorOCM
GastroNA DAN DRŽAVNOSTI

Prvi put nakon korone u Dubu Konavosku vraća se roštiljada, posjetitelje očekuje dobra zabava, odlična glazba i izvrsna hrana, a tradicionalno natjecanje ima i humanitarni karakter

Piše Dv
25. svibnja 2022. - 20:41

Već takoreći tradicionalno natjecanje u pripremi i pečenju mesa na gradelema održat će se u ponedjeljak, 30. svibnja na Dan državnosti s početkom u 14 sati u Dubi Konavoskoj.

- Natjecatelji s pripremama počinju odmah poslije 14 sati i ovim putem pozivamo još zainteresiranih da pošalju svoju prijavu u inbox Udruge mladih Konavoska brda. Natjecatelje će budnim okom pratiti žiri, u sastavu vrsnih kuhara i ugostitelja. Najbolje ekipe će se birati u kategorijama najljepši pjat, najveselija ekipa i najbolje spremljene hrane... Svi posjetitelji će moći uživati u ponudi hrane i pića koju udruga nudi na prodaju. Zabavljat će nas glazba uživo, gitara uz pratnju harmonike, uz podršku DJ-a. Sve očekuje bogat program, kako za djecu tako za odrasle. Crtanje murala u suradnji s Muzejima Konavle, jahanje konja na obližnjim livadama, sportske igre za velike i male, trčanje, skakanje u vrećama, potezanje konopa... Kao i uvijek dosad, roštiljada ima i svoj humanitarni karakter. Veselimo se ponedjeljku u Dubi! - poručuju organizatori.

25. travanj 2024 18:46