StoryEditor
Zagorazavršen očevid

Novi detalji požara u Sinju u kojem su gorjela dva BMW-a mladog bračnog para: policija utvrdila kako se radi o kratkom spoju, nema kaznenog djela

Piše Marko Didić, PSD
20. prosinca 2021. - 12:59

NAJNOVIJE 15.00 sati - Prema najnovijim informacijama, vatra na vozilima u Sinju je izbila zbog tehničkog kvara. Ekipa za očevid je nakon noćnog požara, odmah jutros bila na terenu te se utvrdilo kako se ne radi o podmetnutom plamenu.

- Utvrđeno je da je vatra izbila zbog kratkog spoja - saznajemo od Željke Radošević iz PU splitsko-dalmatinske.

Plamen je izbio u zadnjem dijelu jednog i zahvatio i drugo vozilo. Točna materijalna šteta će tek biti utvrđena.

--------------------------------------------------------------------

PRIJE - Policija obavlja očevid u Sinju na adresi Put Župića 15 kako bi utvrdili jesu li dva parkirana vozila koji je koristi bračni par Ivona Ž. (28) i njen 34-godišnji suprug Ivan Ž. zapaljena ili je došlo do samozapaljenja.

Požar je izbio u ponedjeljak oko 03,45 sati dok su vozila MBW 1 i BMW 523 bila parkirana u blizini obiteljske kuće gdje bračni par živi, a u požaru je manje oštećeno i vozilo alfa Romeo drugog vlasnika. Kako neslužbeno doznajemo požar je krenuo sa zadnjeg dijela BMW-a, ali dok se ne završi očevid, to će ostati samo pretpostavke.

image
Tom Dubravec/Cropix

Vozila su zapravo u vlasništvu 55-godišnjeg Nevena V., oca 28-godišnje Ivone Ž. koji ih je ustupio kćeri i zetu na korištenje. Vozila koje koristi bračni par su stara 22 godine (BMW 525) i devet godina (BMW 1) i navodno su djelomično nagorena.

Kolika je zapravo šteta i je li se ovdje radilo o nečem puno ozbiljnijem od samozapaljenja, pokazat će tek krim-istraga.

image
Tom Dubravec/Cropix

Gorjelo i u Dućama

I u Dućama je u noći s petka na subotu izbio požar na vozilu Alfa Romeo,ali se u ovom slučaju radi o starom, neregistriranom i napuštenom vozilu koje je uz to još bilo i otključano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2022 14:35