StoryEditor
ZagoraKRIM ISTRAŽIVANJE

Nakon članka u ‘Slobodnoj‘: na području Sinja pronađena dva mrtva goveda, uhićen 57-godišnjak protiv kojeg će biti podnesena kaznena prijava

Piše PSD
24. prosinca 2021. - 12:21

Već godinama na sjeveroistočnom rubu Sinja pred očima lokalnih, županijskih i državnih vlasti u kontinuitetu se odvija zločin nad životinjama nad kojim se građani zgražaju, apeliraju i pokreću inicijative, o čemu je Slobodna Dalmacija među prvima pisala. 

Užasne scene iz Sinja, gladne krave leže po livadama, ne mogu se uopće dignuti, vire im kosti, nemaju skloništa od zime! Bulj se s kravama naslikavao ovo ljeto, ali gdje je sada?

Napokon su se stvari pomaknule s mrtve točke.

Policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili su danas kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Ubijanje ili mučenje životinja iz članka 205. 

U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su zajedno s veterinarskim inspektorom obavili očevid na otvorenom prostoru na području Sinja gdje su pronađene dvije mrtve životinje-goveda.

Protiv 57-godišnjaka će nadležnom općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2022 13:03