Array ( [view] => item )
noget
StoryEditor
OtociTURISTIČKA PONUDA

U Supetru uz investiciju od 2 milijuna eura otvoren kamp Bunja: ima 14 mobilnih kućica i 32 parcele za kampere

Piše Linda Perić
1. srpnja 2020. - 15:17
Duje Klarić/Ilustracija/HANZA MEDIA

Novi kamp Boutique Campig Bunja s 14 mobilnih kućica i 32 kamp parcele otvoren je u uvali Babin Laz nadomak Supetra na otoku Braču, u koji je investitor uložio dva milijuna eura, izvijestili su u srijedu iz Turističke zajednice grada Supetra.

Iza tog kampa stoji tvrtka Kamp Bunja d.o.o., sa sjedištem u Supetru, a to je ujedno drugi kamp u tom bračkom turističkom odredištu, uz kamp Waterman Beach Village, s ukupno 124 kamping mjesta i 57 mobilnih kućica, u kojima može boraviti oko 460 gostiju.

"Kampiranje je savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku i najbolji i najsigurniji način odmora, pa ne sumnjamo da će Boutique Camping Bunja imati goste", kaže direktor supetarske Turističke zajednice Ivan Cvitanić, koji se nada i boljoj ljetnoj popunjenosti ostalih smještajnih kapaciteta nego je bila do kraja lipnja.

U novom kampu turistima se osim smještaja nudi i beach bar, bazen, dječje igralište, najam bicikla, kajaka i drugo, a zanimljivost je da su zidovi u kampu građeni u tradicionalnom suhozidu.

Izdvojeno

31. srpanj 2020 10:27