StoryEditor
OtociSAMO LJUBAV

Hvarski rotarijanci u božićnoj akciji: najpotrebitijim otočanima podijelli bakalar i domaće mandarine. ‘Može se i mora pomagati‘

Piše Mirko Crnčević
25. prosinca 2020. - 10:54
Hvarski rotarijanci Rotary klub Hvar

Hvarski rotarijanci su, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa otoka Hvara i restoranom "Kod Damira" u Starome Gradu – Farosu, ovog Badnjaka donirali tople obroke bakalara i domaće mandarine svojim otočanima u potrebi.

Tako su još jednom u ovim izazovnim vremenima, a zahvaljujući djelatnicima i volonterima Crvenog Križa, ali i Starograjaninu Damiru Čaviću na nesebičnoj pomoći, donijeli dašak radosti u domove onih slabijeg socijalnog statusa i kojima je pomoć zapravo najpotrebnija u njihovoj životnoj sredini.

- Pandemija koronavirusa u mnogome je izmijenila svakodnevne živote nas otočana, ali unatoč svim nedaćama koje je virus donio u naše gospodarstvo i društveni život ipak smo potrebitima podijelili 40 obroka bakalara i mandarine. Željeli smo svojim skromnim doprinosom pokazati da se može i mora pomagati te da možda budemo inspiracija i ostalima, ne samo na škoju i ne samo o Božiću, a oni koji su darove dobili uvijek su zadovoljni, sretni i ganuti kada se o njima brine.

Tim dragim otočanima, baš kao i svim ljudima dobre volje, poželjeli smo puno zdravlja, radosti i veselja o Božiću i božićnim blagdanima kao i božićnog svjetla koje unosi toplinu u dom u ovom čarobnom vremenu u godini. I neka im nadolazeća 2021. godina protekne u zadovoljstvu, radosti života i ljubavi prema svojim bližnjima - poručio je Šime Šurjak u ime Rotary kluba Hvar.

image
Olja Budrović
Rotary klub Hvar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. prosinac 2020 10:55