StoryEditorOCM
Obalasudar tri vozila

Tragedija kod Dubrovnika; u strašnoj prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali poginuli brat i sestra

Piše Vijesti SD
9. travnja 2024. - 23:15

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 20:40 sati, na Jadranskoj magistrali u mjestu Ratac, na dionici između Dubrovnika i SLanog, smrtno su stradale dvije osobe.

U sudaru su sudjelovala tri osobna vozila, a uz smrtno stradale još su dvije osobe ozlijeđene te prevezene u dubrovačku bolnicu. Sudar se dogodio na ravnom i dobro preglednom dijelu ceste, a prema neslužbenim informacijama skrivilo ga je vozilo inozemnih registracijskih oznaka kojim su upravljali albanski državljani.

Prema informacijama kojima u ovom trenutku raspolaže Dubrovački vjesnik, poginuli su brat i sestra sa zapadnog dijela Dubrovačko-neretvanske županije.

image
Nikša Stipaničev/Cropix

Na mjestu prometne nesreće u trenutku pisanja ove informacije traje očevid kojim će, uz asistenciju policijskih službenika, rukovoditi zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Dubrovnika.

Promet na tom dijelu Magistrale bio je u potpunosti zatvoren i preusmjeren na alternativni smjer preko mjesta Majkovi. Promet autobusa, kažu na dubrovačkom kolodvoru, nije zabilježio kašnjenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 18:01