StoryEditor
Obalaradi od kuće

Omiški gradonačelnik Ivo Tomasović nalazi se u samoizolaciji: Mojoj kćeri sinoć joj je potvrđen pozitivan test na Covid 19

Piše PSD.
27. listopada 2020. - 09:26
Tom Dubravec/Cropix

Ivo Tomasović, gradonačelnik Omiša, objavio je jutros na Facebooku da se nalazi i samoizolaciji, nakon što je ista mjera propisana čitavom razredu njegove kćeri kojoj je sinoć potvrđen i pozitivan test na Covid-19.

'Dragi ljudi, ovim putem bih vas želio obavijestiti da se nalazim u samoizolaciji. Mojoj kćeri je, kao i cijelom njenom razredu, propisana samoizolacija, a od sinoć joj je potvrđen pozitivan test na Covid 19.

Budući sam svoje obveze izvršavao poštujući epidemiološke mjere, u dogovoru s epidemiološkom službom obavijestit ću vas i o eventualnim rezultatima mog testiranja, a do tada ću svoj posao nastaviti obavljati od kuće. Članovi moje obitelji se osjećaju dobro.

Zahvaljujem na razumijevanju i molim vas sve zajedno da se u ovo čudno i izazovno vrijeme nastavimo ponašati odgovorno i da poštujući upute epidemiologa čuvamo sebe i svoje bližnje.', napisao je omiški gradonačelnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 11:49