StoryEditor
Obaladobra promocija

Mladi ponovno tulumare na našoj obali, svjetski poznati DJ na Instagramu dijeli snimke ludih zabava: ‘Najbolja noć u mom životu‘

Piše PSD
7. srpnja 2021. - 19:39

Poznati svjetski DJ Adry na svojem Instagramu Hrvatskoj radi fantastičnu promociju. S otoka Visa, ali i iz Trogira objavio je nekoliko videa na kojima se mladi željni zabave koju nisu mogli dobiti posljednjih godinu i pol ludo zabavljaju, a uz popuštanje mjera i sve veću procijepljenost jasno je da će se naša obala ponovno sa sigurnošću moći nazivati party destinacijom. 

DJ Adry trenutno nastupa u sklopu poznatih ruta The Yacht Weeka, nautičke firme koja mlade turiste dovodi u Hrvatsku, Grčku i Crnu Goru. The Yacht Week već godinama uspješno djeluje na našem dijelu Jadrana pa ne čudi da i sada bez problema nalaze mlade ljude koji će u Hrvatskoj razgledali lokacije, ali i odlično se zabaviti uz svjetski priznate DJ-eve koji nastupaju u nekima od najpoznatijih klubova poput Fort Georgea na Visu. 

Ovaj DJ koji je inače rodom iz Egipta na svojem instagramu pohvalio se kako je nastupao u upravo tom klubu, a ako je vjerovati objavljenom videu čini se kako su se uz njegovu glazbu zabavljali i domaći i strani. 

Njegova objava ima gotovo tri tisuće pregleda, a komentari koji su uslijedili puni su hvale. Neki od njih su zaključili i kako im je to bila jedna od najboljih noći u životu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2021 19:54