StoryEditorOCM
DalmacijaOBITELJSKO NASILJE

Drama u Kauflandu: potukli se punac i zet, korišten i sprej za samoobranu od kojeg su ozlijeđena tri nedužna prolaznika, trgovački centar zbog panike među kupcima morao zatvoriti vrata

Piše Ante Talijaš
21. ožujka 2018. - 10:32

Zbog izloženosti štetnim plinovima koji su izvali peckanje u dišnim organima i kašalj kod kupaca i osoblja, u utorak navečer evakuiran je i nakratko zatvoren Kauflandov trgovački centar u šibenskoj gradskoj četvrti Krvavice.

Obavljenim policijskim očevidom utvrđeno je da je oko 19 sati u trgovačkom centru došlo do obiteljskog nasilja, odnosno da je zbog neriješenih obiteljskih imovinsko-pravnih odnosa došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između 52-godišnjaka i 67-godišnjaka, nakon čega je stariji Šibenčanin nepoznatim sprejem za samoobranu pošpricao 52-godišnjeg člana svoje obitelji.

Od posljedica korištenja spreja lakše tjelesne ozljede zadobio je napadnuti 52-godišnjak, ali i još tri osobe koje su se kao kupci zatekli u 'Kauflandu'. Protiv sudionika sukoba, a neslužbeno doznajemo da je riječ o puncu i zetu, policija je podnijela optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti nasilja u obitelji, a protiv 67-godišnjaka ide i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Inače, nakon što je Kaufland u utorak navečer bio kratko zatvoren, u srijedu normalno radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 08:57