StoryEditorOCM
Dalmacijavozači, čuvajte živce

Čim se u koloni nađe nekoliko vozila, nastaje kaos: doznajte kad će se normalizirati promet na Lokvama i u Vukovarskoj

Piše N. Lulić
22. rujna 2017. - 17:54

Stanovnici Lokvi po svemu sudeći će se morati još malo strpjeti dok im promet kroz naselje i njegove prilaze ne bude u potpunosti normaliziran. 

Nakon što su konačno gotovi prekopi unutar samog kvarta zbog postavljanja plinskih instalacija, radovi su se sada preselili na sami spoj Stepinčeve ulice s Vukovarskom, preko koje bi se ruta plinovoda trebala spojiti sa Slavonskom ulicom. 

To su nam, doduše, već najavili iz tvrtke EVN Croatia plin koja je investitor spomenutih radova, no nije naodmet još jednom ponoviti kako bismo vozačima dali mogućnost da izbjegnu ovaj dio grada.

Dakle, trenutno je nemoguće, iz Lokava preko Stepinčeve izaći na Vukovarsku zbog radova. 

Na samom skretanju iz Vukovarske prema Slavonskoj (raskrižje kod benzinske pumpe), zatvoren je južni prometni trak, tako da se može samo skrenuti lijevo, što znači da se na tom dijelu stvaraju veće gužve, čim se u koloni nađe nekoliko vozila u tom smjeru. 

Nema nam druge nego se oboružati živcima i mirnoćom, i izdržati do kraja ovog mjeseca, kada se ruta plinovoda opet seli na glavne prometne pravce, koji bi trebali vozačima i pješacima biti prihvatljivija opcija. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:18