StoryEditorOCM

Baška voda: Vice Oršulić na čelu Vijeća

Piše PSD.
30. lipnja 2009. - 21:24

Vice Oršulić s liste HDZ-a novi je predsjednik Općinskog vijeća Baške Vode. Za dopredsjednika je izabran Milan Granić, nositelj liste SDP-a. Tako je u utorak u drugom pokušaju konstituirajuće sjednice utemeljeno Vijeće i, zapravo, završeni lokalni izbori.

Izbor prvog među zastupnicima proveden je tajnim glasovanjem. Protukandidatkinja mu je bila Melinda Borković iz HSS-a, iako je Općinski odbor njezine stranke donio odluku da se ona kao vijećnica HSS-a kandidira za potpredsjednicu Vijeća i nastavi suradnju s HDZ-om.

Na pitanje Vice Oršulića želi li se netko kandidirati za potpredsjednika Vijeća, koje mjesto je HDZ ostavio oporbi, javili su se vijećnici dviju najjačih oporbenih stranaka, s Nezavisne liste Matejas Josipović i Milan Granić, koji je tajnim glasovanjem izabran.

- Izbori su iza nas i mi ćemo odmah početi raditi i surađivati sa svim građanima Baške Vode, kako bi sva mjesta u općini išla naprijed. U tom cilju ću biti otvoren za sve primjedbe i prijedloge građana, s kojima ću održavati redovite razgovore. Nastojat ću da se njihove primjedbe uvaže i da ih službe isprave, a sve dobre sugestije prihvate - obećao je Vice Oršulić, dipl. ing. elektrotehnike.

Ana Dragičević / EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 17:58